Kúpiť detské prilby – e-shop

Sprievodca výberom
prileb


Detská prilba  >  Obľúbené postavičky na detských helmách

Obľúbené postavičky na detských helmách

Deti pri výbere oblečenia a doplnkov siahajú po svojich obľúbených filmových postavičkách. Aké nájdu na helmách na bicykel?

Dostať dieťaťu helmu na hlavu je niekedy takmer nadľudská úloha. Aj keď sú dnešné helmy kvalitne polustrované a na hlave netlačia, tak je to predsa len niečo nové, čo sa deťom nosiť nechce. Dobrou motiváciou je, keď majú helmu aj rodičia, prípadne, ak je helma naozaj pekná.

Deťom sa páčia farebné helmy, ideálne doplnené o fotky, alebo obrázky ich obľúbených postavičiek. Typickým príkladom sú ružové prilby s Barbie motívmi pre malé dievčatká.

Aké helmy pre deti kúpiť?

Okrem známych postavičiek sa na detských helmách objavujú rôzne pestrofarebné motívy - kvetinky, zvieratká (psy, mačky, jednorožce), autá. Stretnúť sa môžete aj s jednofarebnými variantmi, ktoré sú obľúbené u väčších detí na freestyle kolobežky, alebo BMX.

Zo seriálových postáv sa dajú kúpiť tieto motívy

  • Spongebob
  • Spiderman - slávny pavúči hrdina
  • Nemo
  • Cars (autá)
  • Mickey Mouse
  • Frozen (Ľadové kráľovstvo - Elsa a Anna)
  • Lilifee - obľúbená princezná Lili

Dôležité je, aby sa helma deťom páčila a zároveň spĺňala všetky bezpečnostné pravidlá tzv. atesty. Potom môžete bez obáv vyraziť na bicykel, prípadne doplniť výbavu o chrániče kolien a lakťov. Tie často kúpite v celom sete vrátane chráničov dlaní.

Tip pre staršie dievčatká - detská prilba Violetta

Obľúbená postava zo seriálov pre tínedžerky sa dostala aj na prilbu ružovej farby určenú pre všetky jej fanúšičky. Výhodou tejto helmy je 11 otvorov pre dokonalú ventiláciu, nastaviteľný podbradný pásik a v neposlednom rade aj komfortná výstelka a nízka hmotnosť. Je určená pre dievčatá s obvodom hlavy 53-55 cm a využiť ju môžu na bicykloch aj korčuliach.

Zdieľajte článok



Odporúčame detské prilby






Ďalšie novinky

S prilbou už aj na odrážadlo!

Ako naučiť dieťa nosiť prilbu na bicykel? Kúpte mu ju už na odrážadlo. A máme pre vás ďalšie tipy, ako urobiť z nosenia prilby zážitok.

Helmu aj na odrážadlo!

Detské prilby sú povinné na bicykloch, v mnohých krajinách i na lyžiach - a čo odrážadlá? Najmenšie cyklo stroje pre deti môžu byť tiež nebezpečné a helma je základným bezpečnostným vybavením.

všetky novinky