Kúpiť detské prilby – e-shop

Sprievodca výberom
prileb


Detská prilba  >  Detské prilby recenzie, recenzie detských prilieb

Detské prilby - recenzie zákazníkov

Vyberte si detskú prilbu podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Detská prilba:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Cyklistická prilba WORKER Dragon

odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Super prilba.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Cyklistická prilba WORKER Dragon

inak je vhodná

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

nevieme zapnáť svetlo na zadnej strane prilby



Recenzia Cyklistická prilba WORKER Dragon

dobre sedí na hlave, veľká spokojnosť

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

super dizajn, prilba bola priložená ako darček k bicyklu

žiadne



Recenzia Cyklistická prilba WORKER Dragon

Prilba bola dodana ako darcek k bicyklu takze sa mi tazko posudzuje cena, ale velmi prijemne prekvapila.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

integrovane cervene svetlo - lepsia viditelnost na ceste



Recenzia Cyklo prilba WORKER Aventicum

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2013)

ľahká primeraná cene , dobrý je ten nastavovací gombík

nič ale popis na stránke celkom nesedel s možnosťami prilby (žiadna blikačka na prilbe nie je)



Recenzia Univerzálna prilba WORKER Cyclone

Som spokojný s výberom. podobnú mienku majú aj kolegovia. Pre naše potreby by som ešte doplnil prilbu s chráničom zraku. viď. fotoalbum "nočna súťaž" - facebook: hasici.marcelova

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2012)

dizajn, váha, pohodlné

nie je známe



Recenzia Prilba WORKER Stingray

Hlavny dovod bola cena,potom dizajn a využitie v roznych sportoch ktorym sa venujem,dokonca sa zišla aj na jazdenie na koni. Dobre sa nosí ano odporucila som. už som asi spomenula že je cool moj dalsí nakup bude pravdepodobne trampolína ak sa neznízia ceny v inom obchode tak ju určite kupim od vas

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2010)

pekná frajerská moderná extrémna:)



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

A

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Cyklistická prilba WORKER Dragon

cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2013)



Recenzia Cyklistická prilba WORKER Dragon

super, pekna lahka dobre drzi

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Produkt som si nevybrala, bol darčekom k odrážadlu. Ja som spojná a dcérka tiež. Je pohodlná a pekná. Určite je veľmi dobrá pre nenáročných. Nemyslím, že by ma niečo odradilo pri ďalšom nákupe

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2013)

Spĺňa všetky moje požiadavky.

LED svietidlo pri dodaní malo iba 1 batériu, druhá chýbala. Ale nakoľko potme nechodíme s dcérkou von až tak mi to neprekáža.



Recenzia Cyklistická prilba WORKER Dragon

odporúčam...

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

super prilba :-)



Recenzia Cyklo prilba WORKER Aventicum

Vsetko OK.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

Bez chyby.



Recenzia Cyklistická prilba WORKER Dragon

som spokojna, produkt by som odporucila aj znamim,

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

vzhlad a funkcnost, super nam sedi

nemam proti



Recenzia Cyklo prilba Downhill WORKER 3ride

spokojnosť

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2013)

kvalita spracovania, estetičnosť



Zdieľajte článok


Odporúčame detské prilby






Novinky

S prilbou už aj na odrážadlo!

Ako naučiť dieťa nosiť prilbu na bicykel? Kúpte mu ju už na odrážadlo. A máme pre vás ďalšie tipy, ako urobiť z nosenia prilby zážitok.

Helmu aj na odrážadlo!

Detské prilby sú povinné na bicykloch, v mnohých krajinách i na lyžiach - a čo odrážadlá? Najmenšie cyklo stroje pre deti môžu byť tiež nebezpečné a helma je základným bezpečnostným vybavením.

všetky novinky