Kúpiť detské prilby – e-shop

Sprievodca výberom
prileb


Detská prilba  >  Detská helma na korčuľovanie

Detská helma na korčuľovanie

Ak začne vaše dieťa skúšať inline korčuľovanie, rozhodne sa nevyhne pádom. Používanie bezpečnostného vybavenia - chráničov a predovšetkým helmy - je teda absolútnou nutnosťou.

Kolieskové korčuľovanie sa na Slovensku teší nesmiernej obľube. Pre jeho dostupnosť a podporu vychádza e-shop inSPORTline ústrety rodičovským peňaženkám akcií, do ktorej nasadzuje elitnej freestyle detské helmy s výraznými zľavami, za ceny v poriadku niekoľkých sto korún.

Všetky ponúkané helmy samozrejme prešli náročnými testami medzinárodnej skúšobne. Majú moderný vzhľad, prepracovaný tvar a dostatočný počet vetracích otvorov. Ich dizajn je natoľko atraktívny až futuristický, že sa deťom páči a proti ich nosenie neprotestujú. Využiť ich môžu aj na bicykel, skateboard a freeride. Vďaka nízkej váhe sú prilby tiež šetrné ku krčnej chrbtici.

Korčuliari rýchlosťou doháňajú cyklistov. Prilba môže zachrániť život!

Lekári upozorňujú, že pribúda úrazov korčuliarov, ktoré sú kvôli tvrdému asfaltovému povrchu často veľmi vážne. Spolu s niektorými politikmi sa zasadzujú pre uzákonenie detské helmy tiež u inline korčuľovanie, rovnako ako je tomu už u cyklistiky.

Zdieľajte článok



Odporúčame detské prilby






Ďalšie novinky

S prilbou už aj na odrážadlo!

Ako naučiť dieťa nosiť prilbu na bicykel? Kúpte mu ju už na odrážadlo. A máme pre vás ďalšie tipy, ako urobiť z nosenia prilby zážitok.

Helmu aj na odrážadlo!

Detské prilby sú povinné na bicykloch, v mnohých krajinách i na lyžiach - a čo odrážadlá? Najmenšie cyklo stroje pre deti môžu byť tiež nebezpečné a helma je základným bezpečnostným vybavením.

všetky novinky